Новости

Previous Следно
Слободен деловен простор април 2024
12. 04. 2024
Слободен деловен простор април 2024 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Јавен повик за Годишно собрание на акционери
11. 04. 2024
Јавен повик за Годишно собрание на акционери     Јавен повик за Годишно собрание на акционери на ден 15.05.2024 година Повеќе ›
Слободен деловен простор март 2024
06. 03. 2024
Слободен деловен простор март 2024 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Слободен деловен простор февруари 2024
06. 02. 2024
Слободен деловен простор февруари 2024 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Слободен деловен простор јануари 2024
03. 01. 2024
Слободен деловен простор јануари 2024 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Слободен деловен простор декември 2023
07. 12. 2023
Слободен деловен простор декември 2023 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›
Слободен деловен простор ноември 2023
03. 11. 2023
Слободен деловен простор ноември 2023 Пазар Бутел Локал бр. Површина/м2 месечна закупнина ден/м2 1... Повеќе ›

За Скопски Пазар

about

Скопски пазар АД е акционерско друштво во приватна сопственост за услуги во прометот и во трговијата увоз-извоз. Повеќе ›

Видео

Финансии

finansii

И покрај крајно неповолното економско опкружување во кое ги извршуваше своите редовни активности, Скопски пазар успеа да ги зголеми приходите. Повеќе ›

За пазарите

pazari

Во изминатите повеќе од шеесет години Скопски пазар има оформено и уредено повеќе пазаришни капацитети. Компанијата управува со 13 зелени и 1 сточен пазар со капацитет од околу 2.900 продажни места-тезги. Повеќе ›

adobe photoshop cs5 cheapest price buy windows 7 starter
    autodesk inventor stress analysis adobe dreamweaver cc 2014 download
softimage mod tool buy outlook for mac