za_skopski
Архиви

Филтер 

 • Добиточен пазар - Известување

  Согласно препораките од Агенција за храна и ветеринарство на Република Македонија , а по повод престојниот верски празник Курбан Бајрам, Добиточен пазар ќе биде отворен и во среда 23.09.205 г.   Честит празник на сите верници од Муслиманска вероиспо...
 • Скопски пазар им се заблагодари на своите пензионери

  Успехот на Скопски пазар секојдневно го градат повеќе од 600 вработени кои несебично го даваат својот придонес кон успешно функционирање на компанијата. Добрите меѓучовечки односи и грижата за секој вработен креира позитивна атмосфера што го ...
 • РАБОТИЛНИЦА ВО СП АВТОКОМАНДА

  ДЕТСКА РАБОТИЛНИЦА - НОВО ЗА ВО ШКОЛО Прекрасна креативна дружба во СП Автокоманда. За уште поубав почеток на новата школска година, СП Автокоманда организираше работилница за деца од предшколска и школска возраст на која учесниците изработува...
 • СП МАРКЕТ АВТОКОМАНДА

  Компанијата Скопски пазар ги израдува своите сограѓани со нов СП Маркет во Автокоманда. Со модерен и прегледен ентериер, СП Автокоманда кој располага со површина од 750м2 е спремен за своите потрошувачи. СП Автокоманда припреми внимателн...
 • Илинденски марш 2013

  На 27.07.2013 во дворот на црквата СВ. Петар и Павле во селото Горно Лисиче традиционално се одржа Илинденскиот марш. И оваа година еден од спонзорите на манифестацијата беше и Скопски пазар.   ...
 • ЧЕСТИТ ВЕЛИГДЕН

  ПРАЗНИЧНО РАБОТНО ВРЕМЕ ...
 • ХУМАНИТАРЕН ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР

  ХУМАНИТАРЕН ВЕЛИГДЕНСКИ БАЗАР На 27.04.2013 се оддржа Хуманитарент Велигденски базар на паркингот пред СП Маркет во Тафталиџе кој беше во организација на Скопски пазар А canadianviagras.net.Д. и Здружението Позитиво. Сите собрани средства се наменети за Цен...
 • ПЛАКЕТА

  По повод десет години од постоењето и работењето на здружението на "Пазари Србије", Скопски пазар а.д. доби "ПЛАКЕТА" за активен допринос за успешност на здружението. ...
 • Нов маркет во Мичурин

  ПОВТОРНО СО ВАС! На 20.04.2013 година Скопски пазар го отвара својот 6-ти Макси Д маркет кој е лоциран во населбата Мичурин, општина Аеродром. Маркетот е на површина од 411м2 и брои 10 вработени. Содржината на маркетот е надополнета со секогаш свежо овошј...
 • Хуманитарна вечер на "Вино и Сирење"

  "Wine and Cheese Evening"е годишен настан организиран од страна на International Women's Association of Skopje (IWA). Се одржа во Ресторанот 14 (www.restoran14.com.mk) на 6-ти април, сабота од 20:00-23:00. Македонското вино, ракија и производителите на сирење ги презентираа своите производи, а го...
 • Донација

  Скопски пазар А.Д. донираше средства на Американската Стопанска комора во Македонија која покрена иницијатива за собирање на потребни донации за СОС Детското село. Традиционално по повод Денот на благодарноста, Американската Стопанска комора ...
 • НАЈДОБАР ОБНОВЛИВ ЕНЕРГЕТСКИ ПРОЕКТ

  Скопски пазар е една од седумте македонски компании кои реализирале најдобри проекти за енергетска ефикасност и користење на обновливи извори за енергија со средствата на фондот на Европската банка за обнова и развој. ЕБОР на овие компании им д...
 • Се отвори СП Маркет во Тафталиџе

  На 24.12.2011 година Скопски пазар а.д. го отвори својот 7-ми по ред СП Маркет кој се наоѓа во населбата Тафталиџе во Скопје. Новата инвестиција на Скопски пазар обезбеди 40 нови вработувања и нуди можност за граѓаните да избираат од богатиот асортима...
 • ДЕН НА ЗДРАВЈЕТО!

  Скопски пазар ја поддржа кампањата по повод 7 април - "Денот на здравјето" По повод 7 април - светскиот ден на здравјето, денот кога е создадена Светската здравствена организација, Скопски Пазар во соработка со Црвениот Крст на град Скопје и прив...
 • ДЕН НА ЕКОЛОГИЈА 2011

  По повод „Денот на екологијата“ 21.03.2011 година, Скопски пазар и оваа година се вклучи во акцијата која ја организираше општина Гази Баба и донираше хартиени кеси и материјал за нивно декорирање.. Дел од атмосферата во Макси Д во Автокоманда: ...
 • Грижа за вработените

  "Компанијата е успешна само толку колку и нејзините вработени" Добрите меѓучовечки односи и грижата за секој вработен поединечно создава позитивна атмосфера која лесно се забележува и која е битна не само за вработените, туку и за сите кои доа...
 • Професионална обука за познавање на асортиман

  Во месец Јуни согласно планот за обуки на продажниот персонал за Сектор Трговија и Угостителство реализирана е обука за познавање на производите од асортиманот на Компанијата Алкалоид АД Скопје. Компанија - Алкалоид АД Скопје Датум - 7 -...
 • Скопски пазар А.Д. објавува конкурс

  Скопски Пазар А.Д. Скопје е една од водечките македонски компании во доменот на услуги и трговијата со ланец модерни малопродажни објекти. За своите потреби компанијата има потреба од пополнување на следниве работни места: Продавачи (5 р...
 • Трговски центар SP Planet

  На 17.12.2008 година Скопски пазар а.д. го отвори првиот трговски центар „SP PLANET“, во населбaтa Ѓорче Петров. Истиот се простира на површина од над 8000 метри квадратни со европски квалитет и модерeн дизајн......
best price photoshop elements mac download adobe creative suite 6 master collection
  outlook 2010 download offline address book maya lt review
lightroom 5 for sale http://www.colegsirbenfro.ac.u...2013-price