za_skopski
Дома Финансии
Е-пошта Печати PDF

Финансии

Со успешното работење Скопски пазар АД Скопје дава свој придонес за пошироката заедница, односно преку редовното плаќање на своите обврски во вид на корпоративен данок, на данок на додадена вредност и на други давачки од кои се финансираат редовните активности на пошироката заедница.

windows 7 ultimate sale price http://uasd.edu.do/index.php?b...-microsoft
    microsoft office professional plus 2010 download word 2010 trial download
autocad 2d mechanical drawings for practice http://www.colegsirbenfro.ac.u...s-download