za_skopski
Дома Брендови Деловен простор
Е-пошта Печати PDF

Деловен простор

 

deloven1

Скопски Пазар располага со деловен простор претежно наменет за издавање со вкупна површина од околу 58.000 квадратни метри. Во еден дел од деловниот простор компанијата врши сопствена трговска дејност, а останатиот го изнајмува на други корисници.

 

 

SPPLANET

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

 

пазар Бутел
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

153 47 645
144 462 308
145 48,8 415
1451 414 308
пазар Чаир
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123
пазар Ченто
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415
ул. Перо Наков 106
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

382 463 180
Добиточен пазар
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180
бул. 3-та Македонска бригада 76
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

996 271 309
1890 15 369
1892 112 369
1893 116 369
1996 134 369
Битпазарска
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

4 14 270
5 13,5 270
6 17 270
12 12 270
13 15 270
14 13,5 270
16 17,6 270
877 20,5 270
пазар Шуто Оризари
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

184 43

350 ден/м2

185 11,3 350 ден/м2
187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4 киоск/10м2 5.424
664 киоск/12м2 6.568
665 киоск/12м2 6.568
666 киоск/12м2 6.568
667 киоск/12м2 6.568
668

киоск/12м2

6.568

Нас. Вардар

Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

386 120 309
пазар Драчево
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

276 37 480
1276 18 480
2742 12 240
Расадник
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1765 577 492
653 62 309
1498 235 309
1946 123,5 309
1947 94 309
Рампа Кисела Вода
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

305 31 927
328 33 927
329 31 323

пазар Буњаковец

Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

118 9,5 15.254
Тафталиџе - Лондонска
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

442 25 645
443 134 645
446 47 645
447 86,5 645

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

909 16 9.322
702 22

645 ден/м2

703 22 645 ден/м2
738 14 645 ден/м2
748 45

250 ден/м2

749 45

250 ден/м2

750 48

250 ден/м2

754 23

250 ден/м2

758 36 250 ден/м2
7671 179 250 ден/м2
Зелен Пазар
Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 840
342 23 645
344 24,15 786
345 11 993
346 8 993
352 12 993
357 12 993
358 10 993
503 85 433
643 11,6 993
644 10,1 993

Пролет

Локал бр. Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

393 40 645

 

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловно административен простор во склоп на деловно-комерциојален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Кемал Сејфула бр. 5 и тоа објект подрум 1896 m2 и приземје 963 m2, како и земјиште во површина од 2.648 m2

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница ББ со површина од 461 m2

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 со површина од 559 m2

Се издава простор во с. Трубарево со површина од 1.000 m2

- асвалтно плато со дел покриен со настрешници

Телефон за конаткт 2 404 112

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

http://uasd.edu.do/index.php?b...-office-07 best buy 2007 office
    microsoft office 2011 key autocad civil 3d 2015 system requirements
office home and student 2013 product key 3ds max design