za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор март 2024
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор март 2024

SPPLANET

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

Пазар Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

156 48 645
144 462 308
145 48,8 415
1451 414 308

Пазар Чаир

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123

Пазар Ченто

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415

Пазар Автокоманда

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

199 9 208
200 9 208

Добиточен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180
256 150 180

Пазар Шуто Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

183 18,5

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11,3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

188 24

350 ден/м2

498 28,5

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

6568
664

киоск/11 м2

6568
665

киоск/11 м2

6568
666

киоск/7 м2

6568
667

киоск/7 м2

6568
668

киоск/12 м2

6568
6691

киоск/7 м2

6568

6701

киоск/7 м2

6568

6711

киоск/12 м2

6568

6721

киоск/11 м2

6568

6731

киоск/11 м2

6568

нас. Вардар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

386 120 309

Расадник

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

653 62 309
1498 235 309
1946 123,5 309
1947 94 309

Пролет

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

393 40 645

Рампа Кисела Вода

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

321 33 927
323 86 927
329 31 323
914 28 927

Зелен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 840
342 23 645
352 12

993

354 10 993
356 8.5 993
357 12 993
358 10 993
643 11,6 993
644 10,1 993
645 10,1 993

Пазар Буњаковец

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

118 9,5 15.254

Пазар Тафталиџе

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

4502 35 927

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

688 12 12712
909 16 9322
921 16 12712
922 16 12712
925 16 12712
928 16 12712
728 22 850 ден/м2
738 14 850 ден/м2
745 12,5

850 ден/м2

749 45

400 ден/м2

750 48

400 ден/м2

754 23

400 ден/м2

758 36 400 ден/м2
767 73

400 ден/м2

7671 179 400 ден/м2

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловен административен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Кемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1.896 м2и приземје 963, како и земјиште во површина од 2.648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница б.б. со површина од 461 м2.

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 во површина од 434 м2.

Се издава простор во с. Трубарево во површина од 1.000 м2 - асвалтно плато со дел покриен со настрешници.

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ.

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Телефон за контакт: 02 2404 112 , 071 243 601

microsoft visio premium 2010 download 2010 microsoft office starter
    autocad electrical portable autodesk mudbox student version
windows 7 update not working http://www.colegsirbenfro.ac.u...ofessional