za_skopski
Дома Прес Центар Слободен деловен простор јуни 2023
Е-пошта Печати PDF

Слободен деловен простор јуни 2023

SPPLANET

SkP_deloven_prostor_Chair_WO_355x238px_092017

SkP_deloven_prostor_Bitola_102015_web-01

Пазар Бутел

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

156 48 645
144 462 308
145 48,8 415
1451 414 308

Пазар Чаир

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

1020 130 123
1351 24,5 645

Пазар Ченто

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

240 36 415
241 20 415
2411 20 415

Пазар Автокоманда

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

199 9 208
200 9 208

Добиточен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

262 30 180
252 150 180
257 27,5 310

Бул. 3-та Македонска Бригада 76

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

892 940 309
894 736 309
1891 94 369
1892 112 369
1893 116 369

Пазар Шуто Оризари

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

180 27

350 ден/м2

181 30

350 ден/м2

183 18,5

350 ден/м2

184

43 350 ден/м2
185 11,3

350 ден/м2

187 12

350 ден/м2

1943 31

350 ден/м2

4

киоск/10 м2

5424
664

киоск/12 м2

6568
665

киоск/12 м2

6568
666

киоск/12 м2

6568
667

киоск/12 м2

6568
668

киоск/12 м2

6568

Битпазарска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

4 14 270
5 13,5

270

6 17

270

12

12 270
13 15

270

14 13,5

270

16 17,6

270

877

20,5

270

нас. Вардар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

386 120 309

Расадник

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

653 62 309
1498 235 309
1946 123,5 309
1947 94 309

Пролет

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

393 40 645

Рампа Кисела Вода

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

305 31 927
321 33 927
328 33 927
329 31 323
914 28 927

Зелен пазар

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

336 29 840
342 23 645
344 24,15 786
352 12

993

354 10 993
356 8.5 993
357 12 993
358 10 993
643 11,6 993
644 10,1 993
645 10,1 993

пазар Буњаковец

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

118 9.5 15.254

Тафталиџе - Лондонска

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

442 25 645
443 134 645
451 31 927
452 53 927

Пазар Ѓорче Петров

Локал бр.

Површина/м2

месечна закупнина ден/м2

909 16 9322
708 21

850 ден/м2

728 22 850 ден/м2
738 14 850 ден/м2
745 12,5

850 ден/м2

748 45

400 ден/м2

749 45

400 ден/м2

750 48

400 ден/м2

754 23

400 ден/м2

758 36 400 ден/м2
767 73

400 ден/м2

7671 179 400 ден/м2

Ексклузивно:

Се издава ексклузивен деловен административен простор во склоп на деловно-комерцијален објект СП Планет на ул. Ѓорче Петров 7 во севкупна површина од 1.762 м2.

Се продава деловен објект со земјиште во Чаир на ул. Кемал Сејфула бр.5 и тоа објект подрум 1.896 м2и приземје 963, како и земјиште во површина од 2.648 м2.

Се продава деловен објект во Битола на ул. Тодор Паница б.б. со површина од 461 м2.

Се издава деловен простор во Ресен на ул. Маршал Тито 22 во површина од 434 м2.

Се издава простор во с. Трубарево во површина од 1.000 м2 - асвалтно плато со дел покриен со настрешници.

ЦЕНИТЕ СЕ БЕЗ 18% ДДВ.

Сектор за деловен простор

Оваа е-пошта е заштитена од spambots, треба да вклучите JavaScript за да ја видите

Телефон за контакт: 02 2404 112 , 071 243 601

http://uasd.edu.do/index.php?b...ssional-xi buying microsoft word 2010
    autodesk smoke 2015 download upgrade windows 7 to 64 bit
microsoft office project 2010 full photoshop cs6 windows xp